Εκδηλώσεις

ΚΕΚ Διάσταση A.E.
02/09/2017

"ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2017"

Η Αργολίδα υποδέχεται τη δεύτερη διοργάνωση της Έκθεσης “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO” τη σημαντικότερη Έκθεση της Πελοποννήσου, την Έκθεση που προβάλλει την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την ενεργητικότητα της Ελληνικής Επιχείρησης & προάγει την εμπορική ανταγωνιστικότητα.

ΚΕΚ Διάσταση A.E.

Τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν μια έκθεση στην Πελοπόννησο, η οποία όπως αποδείχθηκε από την πρώτη διοργάνωση είναι το μέλλον των Περιφερειακών εκθέσεων καθώς καθιερώθηκε ήδη στην συνείδηση επαγγελματιών και κοινού σαν ένα μεγάλο γεγονός, μια γιορτή εξωστρέφειας που αποδεικνύει την δυναμική της Πελοποννησιακής παραγωγής.
Οι τομείς της έκθεσης καλύπτουν κάθε ανάγκη, κάθε ενδιαφέρον. Το κοινό που θα επισκεφθεί την έκθεση θα έχει την ευκαιρία να δει όλα τα νέα που αφορούν την αυτοκίνηση, τα σπορ, τον τουρισμό, τις νέες πηγές ενέργειας, τον κατασκευαστικό χώρο, την γαστρονομία και την παραγωγή υψηλής αξίας προϊόντων. Γεύσεις και αρώματα θα εναρμονιστούν με την καινοτομία δημιουργώντας το πιο «γευστικό» κοκτέιλ εμπειριών.

Η Έκθεση πραγματοποιείται από 27 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2017 

από τις 17:00 έως τις 22:00 (καθημερινές) και από τις 10:30 έως τις 22:00 (Σαββατοκύριακο), στο Κτίριο Φραγκίστα, 4ο χλμ Άργους – Ναυπλίου